6 reactie(s)

Plaats hier uw bericht

2018.01.21 Auteur Christian van Meer
Na met Kokkie in Roosendaal een puppy en vervolgcursus te hebben gedaan, waren we toch niet echt tevreden. Verschillende trainers daar gaven verschillende adviezen, dus wisten wij het ook niet meer.
Toen zijn we via onze buren bij Brenda terechtgekomen. Na 2 lessen bij Brenda, zagen wij al een verandering bij Kokkie. In het begin is Brenda ook 2x bij ons thuis geweest. We hebben toen bewust de triggerpoints van Kokkie opgezocht (veel lawaai zoals een vrachtauto of brommer) en toen met goede tips gezien wat wel en niet te doen. Tijdens de lessen is Brenda heel duidelijk wat wel en niet mag, en is er ook tijd voor een geintje. Ook Ger is goed met de honden die op de training komen.
Als wij op vrijdag klaar staan om naar de training te gaan, en we zeggen tegen Kokkie: -We gaan naar Brenda- is hij niet meer te houden. Als wij nu mensen tegenkomen tijdens het uitlaten, vragen sommigen of wij een andere hond hebben. Dus trainen bij Brenda loont.
Hopelijk kunnen we met Kokkie nog lang trainen in Kruisland.
Brenda, en Ger, bedankt voor alle goede tips, ga zo door, dan blijven wij met plezier komen!!
2017.12.31 Auteur Martha Canfijn
Met onze geadopteerde Stefford van al 4 jaar begonnen aan de training. De passie en de kennis over honden straalt direct van Brenda en Ger af. Gedrag wordt direct begrijpelijk omgezet naar acties voor de baasjes. De honden staan hierbij centraal en daar hebben de baasjes ook naar te luisteren. De non nonsense benadering van de trainers is erg prettig en ook erg bruikbaar, rendement gegarandeerd. Al met al kun je geen lievere en kundigere mensen treffen. De hond heeft genoten en wij ook. Zelfs toen Ger hem gewoon even aanlijnde en op de fiets een rondje ging doen onder het mom; "is goed voor hem". Aanrader voor iedereen met een hond. Hier leer je wat nodig is en vooral hoe leuk het is met je hond.
2017.11.30 Auteur jermain
test
2017.07.20 Auteur Maarten
Ziet er goed uit Brenda.
Veel blije klanten en hondjes.
2016.07.26 Auteur Bas en Marjolijn Deelen
Rob en Brenda het is al weer lang geleden dat we bij jullie de puppy-cursus en vervolgcursus hebben gevolgd. Nala is sociaal, lief en voor ons en anderen een feest om erbij te hebben. Wij (en de hond) hebben er een leuke tijd gehad en veel geleerd, ze kan in principe altijd mee en is bij iedereen welkom.
Veel succes nog met jullie hondenschool, bedankt!
2016.05.10 Auteur Marcel Qualm
Mooie website zit goed in elkaar